Blauwolk_Logo_Highres_Full_Flat (1)
logo (1)

< terug naar het overzicht

Leemans kiest voor WEB 2.0 van Blauwolk

Afval_Vechtdal_Logo_Standard-min

Na onze eerste gesprekken met het bedrijf Leemans groep is de vraag naar voren gekomen hoe men in een gebied waar de naam niet bekend is als aanbieder van bedrijfsafvalcontainers toch markt kan pakken. Na een marktonderzoek kwam de conclusie naar voren dat juist een lokale naam het meest aansprekend is voor het betreffende gebied. Vanaf daar zijn we aan de slag gegaan met Afval Vechtdal. Een website met een gebruiksvriendelijke configurator en een website die dynamisch is ingestoken. Vanaf de lancering gebruiken we de A - B test methode om zo tot het optimale bestel proces te komen. Hiermee wordt de website vrijwel dagelijks aangepast. Naast het optimaliseren van de website zetten we verschillende online tools in om de juiste klanten aan te spreken en te voorzien van de juiste informatie en een passend aanbod.

Om het bestelproces te optimaliseren hebben we ook een slag geslagen in het verwerken van een order. Een speciaal op maat gemaakt portaal biedt de gelegenheid om klanten bij interesse persoonlijk te benaderen en vanuit daar het bestelproces af te ronden. Naast het verwerken van orders en zogenaamde pre orders zorgt het portaal voor een dynamische manier van werken en prijsstellen. Doormiddel van het portaal kan een medewerker van Leemans gemakkelijk de prijzen aanpassen en de mogelijkheden uitbreiden.

Om het geheel met elkaar te verbinden en er voor te zorgen dat de klant ook na de bestelling een optimale beleving in gebruiksgemak ervaart heeft Leemans ervoor gekozen om ook een app te laten ontwikkelen door Blauwolk. Met deze app kan de klant eenvoudig een container eerder laten legen en heeft de klant een inzicht in de facturen en de eerst volgende leegdatum. daarnaast is het mogelijk om een herinneringsmelding in te stellen.
De combinatie maken van een optimale klantervaring voor eindconsument en opdrachtgever

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op met Edgar, hij vertelt je alle mogelijkheden van Blauwolk!

Edgar_1-min

Edgar Hans

Geef Edgar een bericht: