Blauwolk_Logo_Highres_Full_Flat (1)
logo (1)

< terug naar het overzicht

Droomparken configurator
Software op maat

Deze moderne tijd vraagt voor snelle moderne oplossingen. De tijd van brochures is nog niet volledig achter ons, echter merkt iedereen dat ze minder goed gelezen worden. Met die reden hebben wij een applicatie ontwikkeld voor onze klant waarbij er in een handomdraai een digitale interactieve brochure ontwikkeld kan worden. In de situatie van Droomparken is deze brochure volledig gefocust op een Resort en de bijkomende informatie. De zichtbare front- end is dusdanig opgebouwd dat de eindconsument via mobiel en tablet alle informatie op een eenvoudige maar duidelijke manier tot zich kan nemen. Daarnaast hebben we het portaal dusdanig ingericht dat een ieder van de marketing gemakkelijk een nieuwe brochure kan aanmaken en inrichten.

Nieuwe tijden brengen nieuwe oplossingen met zich mee, Blauwolk kan ze ontwikkelen.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op met Jeffrey, hij vertelt je alle mogelijkheden van Blauwolk!

Jeffrey_1-min

Jeffrey Siero

Geef Jeffrey een bericht: