Blauwolk_Logo_Highres_Full_Flat (1)
logo (1)

Een online calculator of een configurator, dat kennen we allemaal en welke website heeft dat tegenwoordig niet? Blauwolk is het gesprek aangegegaan met Schuttinggigant.com om de schutting die is samengesteld in de calculator visueel in 3D weer te geven op je scherm. Maar dat is nog niet alles, je kunt met de tool die wij gebouwd hebben nu ook je samengestelde schutting door middel van augmented reality via je mobiel of tablet in je tuin plaatsen en direct het resultaat zien. Op die manier krijgt de consument direct te zien hoe de geselecteerde schutting zal staan in hun eigen tuin. Dan rest de consument alleen nog de knop in te drukken “ overnemen naar calculator” en de schutting kan besteld worden.

Blauwolk zorgt voor het design en 3D configuratie van de de schuttingen die besteld worden in de configurator.

Schutting gigant
Schutting gigant web
schuttinggigant logo

vertelt zelf

Iedereen kan bij ons op de website nu een schutting configureren en direc door AR de schutting in de tuin projecteren. Door de uitstekende 3D en AR kennis van Blauwolk is onze sales toegenomen. Een unieke en geweldige module!
schuttinggigant logo
Hans
Marketing

Wat mogen wij voor u doen?
We bellen u terug.

Jeffrey Siero

Sales