Blauwolk_Logo_Highres_Full_Flat (1)
logo (1)

APP 2.0

Het bouwen van apps op de moderne manier

Voor elk bedrijf een eigen APP.

Wij bedenken & ontwikkelen apps

Bij ons vind je een creatief brein, appdesigner en de app ontwikkelaar aan 1 tafel. Dat werkt sneller, handiger en efficiënter.

Android & IOS

Apps bouwen die geschikt zijn voor de laatste Android & IOS versies. Voor ieder bedrijf is er een andere toepassing beschikbaar. Wij zijn de specialist voor het bouwen van alle applicaties.

Tablet

Apps bouwen die geschikt zijn voor de laatste Android & IOS versies. Deze Apps zijn ook bruikbaar voor uw tablet. Software op maat voor uw toepassing op een tablet is ook mogelijk.

Backoffice

Een backoffice is belangrijk voor je APP. Wij maken een backoffice eenvoudig in de cloud, zodat de app makkelijk aan te passen in aan je laatste wensen.

Afval_vechtdal

Jouw bedrijf

Een APP, website of software systeem helemaal aangepast naar je eigen huisstijl. Wij maken het op maat zodat het eindproduct helemaal aansluit bij jouw bedrijf.

mac_iphone

Afval Vechtdal

Voor onze klant Kaakmeesterz werden we gevraagd een app te ontwikkeligen om hun verwijspraktijk digitaal te ondersteunen. Door middel van onze agenda app die gekoppeld is aan NeoSys agenda van het patient informatie dossier hebben we een succesvol planningstool gemaakt. 

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op met Jeffrey, hij vertelt je alle mogelijkheden van Blauwolk!

Jeffrey_1-min

Jeffrey Siero

Geef Jeffrey een bericht: