Augmented reality beleven

Blog Single

De zomer is in volle gang, echter is het weer op 31 julie 2023 nog niet wat we graag zouden willen. Vandaar dat dit wellicht een mooi moment is om wat te vertellen over een app die Blauwolk 3 jaar geleden heeft ontwikkeld voor de regio Vorden. Een prachtige app waarbij 8 kastelen in de buurt doormiddel van een app tot leven komen. De app is zo ontwikkeld dat je met de routemodule langs alle kastelen in de regio wordt geleid en je per kasteel een geweldige animatie krijgt die je een verhaal verteld over een bepaald punt uit de geschiedenis van het kasteeld. Daarnaast is er doormiddel van augmented reality ook bij elk kasteel ook een leuk spel te spelen. 

Blauwolk is erg trots op deze app omdat het ook een showcase is van een greep uit het geen wij kunnen maken. De app combineert software ontwikkeling met mobile application en de app is gevuld met content en games. Kortom een echte aanrader om te spelen als je in de regio bent. Pak je fiets of trek je wandelschoenen aan, download de app en het feest kan beginnen. Beleef de 8 kastelen in de regio Vorden met verhalen van vroeger. 

Wil jij ook een app laten ontwikkelen en ben je nieuwschierig wat voor leuke ideeen we binnen jou budget kunnen realiseren. Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.