Bouw je Droomtuinhuis met Wemekamp Houtbouw's 3D Configurator

Blog Single

Met de feestdagen voor de deur en het nieuwe jaar omarmen we nieuwe mogelijkheden, creatieve ideeën en de wens om onze buitenruimte te transformeren. Wemekamp Houtbouw, een pionier op het gebied van houten constructies, en Blauwolk, experts in 3D-configuratoren, brengen een kerstcadeau voor tuinliefhebbers van 2023: de mogelijkheid om jouw droomtuinhuis of overkapping in 3D samen te stellen.

Als je verlangt naar een nieuwe buitenruimte, een toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, feestvieren met vrienden of je tuinierpassies kunt uitoefenen, dan ben je aan het juiste adres. Wemekamp Houtbouw staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige houten schuttingen, tuinhuizen en overkappingen. Met hun vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat elke constructie zowel functioneel als esthetisch verbluffend is.

De Magie van 3D Configuratie

Dit jaar brengen ze een innovatieve twist naar het vakmanschap van houtbouw. De 3D-configurator van Wemekamp Houtbouw, ontwikkeld in samenwerking met Blauwolk, biedt klanten de kans om hun droomtuinhuis of overkapping te visualiseren en aan te passen voordat het zelfs maar wordt gebouwd. Het is als het hebben van een digitale toverstaf om je ideale buitenruimte te creëren.

Dankzij deze technologie kun je:

  • De grootte en vorm van je tuinhuis of overkapping aanpassen.
  • Het type hout kiezen dat bij jouw stijl past.
  • Ramen, deuren, wanden en andere details toevoegen of wijzigen.
  • Kiezen uit een scala aan dakbedekkingsopties, van platen daken tot moderne dakpannen.
  • De kleuren afstemmen op je bestaande exterieur of persoonlijke voorkeuren.
  • Elektra en verlichting punten aangeven in het model

De Perfecte Buitenbeleving

Wemekamp Houtbouw begrijpt dat de buitenruimte een verlengstuk van je huis is, en daarom is het essentieel dat deze perfect bij je past. De focus op het creëren van schuttingen, tuinhuizen en de 3D-configurator voor overkappingen is gericht op het leveren van precies datgene wat jij in gedachten hebt.

Met een scala aan mogelijkheden kun je een outdoor-oase creëren die past bij jouw smaak en behoeften. Van rustieke charme tot moderne elegantie, de keuze is aan jou. De website van Wemekamp Houtbouw zal niet alleen een praktisch hulpmiddel zijn om je project te plannen, maar ook een inspiratiebron voor de sfeer en beleving die je buitenruimte kan bieden.

Feestelijke Oplevering voor Kerst

Het team bij Wemekamp Houtbouw en Blauwolk werkt hard om deze nieuwe website en 3D-configurator voor de kerstdagen van 2023 op te leveren. Wat is een betere manier om de feestdagen te vieren dan door vooruit te kijken naar de mogelijkheden die het nieuwe jaar brengt?

Blijf op de hoogte en volg de lancering van de website van Wemekamp Houtbouw om als een van de eersten toegang te krijgen tot de 3D-configurator en je droomtuinhuis of overkapping te plannen. Maak je klaar om het nieuwe jaar te verwelkomen met de belofte van een prachtige buitenruimte die je met trots kunt delen met je dierbaren.

Vriendelijke groet,

Team Blauwolk