Nieuwe website voor Sprckt design trappen

Blog Single

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we recent een nieuw project hebben voltooid: de gloednieuwe website voor Sprocket, een bedrijf dat bekend staat om hun enthousiasme, creativiteit, perfectionisme, betrokkenheid, nuchterheid en flexibiliteit in het maken van op maat gemaakte trappen en balustrades.

Wat hebben we bereikt met het nieuwe Sprocket-platform?

Informatieve website met diverse trappen en mogelijkheden
We hebben een overzichtelijke en informatieve website ontworpen waar bezoekers gedetailleerde informatie kunnen vinden over alle soorten trappen en mogelijkheden die Sprocket aanbiedt. Hiermee krijgen klanten een duidelijk beeld van het vakmanschap en de diversiteit van de trappen.

Zelfbeheer voor de klant
De website bevat een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee Sprocket zelf teksten, afbeeldingen en nieuwe projecten kan toevoegen en aanpassen. Dit stelt Sprocket in staat om hun online aanwezigheid dynamisch en up-to-date te houden.

Contactformulier
Klanten kunnen eenvoudig in contact komen met Sprocket via het ingebouwde contactformulier. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijk om vragen te stellen of meer informatie te ontvangen over de op maat gemaakte trappen.

Online 3D trappen showroom
Als kers op de taart hebben we een innovatieve online 3D trappen showroom toegevoegd. Klanten kunnen een afspraak maken en via een Teams-meeting de showroom bezoeken, waar ze alle trappen en mogelijkheden in een realistische 3D-omgeving kunnen bekijken. Dit biedt een unieke ervaring voor potentiële klanten.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe website niet alleen de online aanwezigheid van Sprocket versterkt, maar ook hun klantenkring zal aanspreken.


Breng een bezoek aan de nieuwe website van Sprocket en ontdek zelf de prachtige trappen en mogelijkheden die ze te bieden hebben. Check https://www.sprckt.nl/