Secondhome beurs applicatie met pannorama's voor Europarcs

Blog Single

Verken Europarcs Resorts met Onze Drone-Powered 360-graden Applicatie

Stel je voor dat je de wereld van beschikbare vakantie woningen in binnen en buitenland van Europarcs kunt verkennen zonder alle locaties bij langs te gaan. Dankzij de applicatie die we bij Blauwolk hebben ontwikkeld, is dit mogelijk. We hebben de kracht van drones en 360-graden technologie gecombineerd om je een ervaring te bieden die je helpt bij het kiezen van de juiste woning.

Een Nieuw Tijdperk van Virtuele Verkenning

Europarcs is bekend om zijn prachtige resorts en vakantiebestemmingen verspreid over Nederland en daarbuiten. Maar Europarcs heeft legio aan beschikbare vakantie woningen in binnen en buitenland beschikbaar voor de verkoop, je wil waarschijnlijk precies weten wat je te wachten staat. Dat is waar onze nieuwe app in beeld komt.

Met onze app kun je elk resort van Europarcs verkennen alsof je er zelf bent. De 360-graden panorama's, vastgelegd met behulp van drones, geven je het gevoel dat je ter plaatse bent. Je kunt door de weelderige landschappen wandelen, de prachtige accommodaties bekijken en zelfs de faciliteiten ontdekken die Europarcs te bieden heeft.*

Hoe Werkt het?

Onze applicatie is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Hier is hoe het werkt:

Je hoeft geen app te downloaden, we hebben alles zo gemaakt dat je eenvoudig via een website alle beelden kunt bekijken.

Maak een keuze voor een land naar wens.

Begin je virtuele reis: Zodra je een land hebt gekozen, kun je beginnen met het verkennen van de verschillende resorts. Gebruik eenvoudige touch- en swipe-bewegingen (of natuurlijk gewoon de muis van je laptop of computer) om de camera van de drone te besturen en je kijkhoek te wijzigen.

Bekijk de verschillende resorts, bekijk de accommodaties, bewonder het landschap en maak kennis met de faciliteiten van het resort. 

 

Wat deze App uniek maakt

Onze app biedt tal van voordelen voor reizigers die Europarcs Resorts overwegen:

Realisme: De 360-graden panorama's geven je een realistisch beeld van de bestemming. Het is alsof je er zelf bent.

Tijdbesparing: Je hoeft niet fysiek naar elk resort te reizen om te beslissen waar je naartoe wilt. Dit bespaart tijd, gedoe en geld.

Interactiviteit: Je kunt zelf bepalen wat je wilt bekijken en ontdekken, waardoor je de vrijheid hebt om de bestemming op jouw manier te ervaren.

Inspiratie: De app kan ook dienen als bron van inspiratie. Misschien ontdek je wel een resort dat je anders nooit had overwogen.

Begin met het Verkennen!

Onze drone-powered 360-graden applicatie maakt het de keuze voor het maken van een investering een stukje makkelijker, en niet alleen kan je de applicatie op verschillende beurzen voorbij zien komen maar ook is het mogelijk om de applicatie gewoon vanuit je luie stoel te bekijken.

Is dit de toekomst?!, wellicht niet, maar het is wel een leuke samenwerking tussen beeld en gebruiksgemak. We zijn er trots op dat we bij Blauwolk hebben kunnen bijdragen aan deze software applicatie. Geniet van je virtuele reis en wie weet zie ik je binnenkort op een Europarcs Resort!

Bekijk de applicatie online door hier te klikken.