Blauwolk_Logo_Highres_Full_Flat (1)
logo (1)

Webontwikkeling

Voor elk bedrijf een WEB 2.0

Een toepassing ideaal en geschikt voor producten en diensten.

Web ontwikkeling ›

Bijna elke ondernemer heeft er van gehoord, veel ondernemers hebben het al.. Een webshop. Met webshop 2.0 gaan we een stapje verder. We implementeren een handige bestel tool die gekoppeld wordt aan online zoekwoorden, een configurator waar mogelijk en een 3D omgeving met augmented reality functionaliteit. 

Met de inzet van een op maat gemaakte "bestel tool" kunnen wij ervoor zorgen dat de klant binnen een paar klikken overzichtelijk een bestelling kan plaatsen. Niet alleen de klant heeft hierdoor een beter overzicht van de bestelling. Hiermee heeft u dit als ondernemer ook.

Een stap verder dan een webshop is een online configurator toevoegen aan de verkoop tools. Hiermee kan de eindconsument zijn/ haar eigen product in een handomdraai samenstellen. Met de inzet van een configurator etaleer je niet alleen het product optimaal, maar komen klanten met minder moeite bij het beste product uit.

Droomparken

Voor onze klant Droomparken hebben wij een configurator gebouwd om het verkoopproces te ondersteunen. Met deze configurator kan direct zien welke huizen nog te koop zijn op het park. Droomparken maakt ook eenvoudig online een plattegrond met de “hotspots” van het vakantiepark.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op met Edgar, hij vertelt je alle mogelijkheden van Blauwolk!

Edgar_1-min

Edgar Hans

Geef Edgar een bericht: